Leraren

In de geschiedenis van de krijgskunsten is er altijd een belangrijke positie voor de overdracht van leraar op leerling. Onze trainers staan als het ware op de schouders van de meesters voor hen, we zijn ze dankbaar.

Henry Pranger, Joran Zeitler  – trainers

Henry Pranger

Een training met Henry verrast door improvisatie, humor en een zeer gedegen kennis van traditionele en moderene training methodes. Dat is ook niet verwonderlijk, want hij bestudeert en beoefent dit al bijna drie decennia.
Henry beschouwt krijgskunsten als een levensfilosofie, om in alle aspecten van het leven te integreren.

“Leef altijd in de optimale dynamische balans tussen yin en yang.”

Joran Zeitler

Joran is een inspirerende trainer – dankzij zijn inzicht, vaardigheid en persoonlijkheid. Al op zijn jonge leeftijd wist hij door dagelijkse training een hoog niveau van vaardigheid te bereiken. Tijdens zijn lessen combineert hij moeiteloos de technisch complexe elementen met plezier. Dankzij een bijzonder goed inzicht in zijn eigen persoonlijkheid en vaardigheden kan hij datzelfde inzicht bij een ander losmaken. Zo bereikt hij ware groei bij zichzelf en zijn studenten.

Je bent helemaal goed zoals je bent, en wat je voelt dat klopt.

Olaf van Hoven – assistent-trainer

Wie Olaf een standen-vorm ziet voordoen, raakt onmiddelijk begeesterd. Hij heeft een gedegen kennis van zowel de traditionele als de moderne standen. Niet alleen getuigt dit van de resultaten van ruim twee decennia toewijding, ook heeft hij een prachtig talent om deze rijke traditie over te dragen.

“’s Ochtends opstaan in sei-ping-ma.”